Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Hoe gebruik je SAP Analysis Office met SAP Analytics Cloud

In onderstaande korte video laat ik zien hoe je SAP Analysis Office gebruikt in combinatie met SAP Analytics Cloud. We kunnen SAP Analytics Cloud modellen niet alleen gebruiken als gegevensbron in SAP Analysis Office, maar we kunnen ook de workbooks opslaan in SAP Analytics Cloud. Nog beter zelfs, we kunnen ze vanaf daar openen en SAP Analysis Office ze laten verversen zonder opnieuw gebruikersreferenties in te voeren! Zoals je zult zien is de huidige integratie nog steeds eenvoudig, maar we komen er wel. In deze video gebruik ik SAP Analysis Office 2.6, maar het zou ook moeten werken met versie 2.5.

Scenario:

1. Maak een Analysis Office workbook met SAP Analytics Cloud Model als gegevensbron.

2. Sla een Analysis Office workbook op SAP Analytics Cloud.

3. Open Analysis Office workbook vanuit SAP Analytics Cloud.

Zie voor meer informatie HackingSAP.com