Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Webinar 27 september SAP BusinessObjects Cloud

De hoeveelheid data waarover organisaties beschikken en kunnen beschikken blijft maar toenemen. Welke tools heeft u nodig om te profiteren van deze goudmijn? Hoe kunt u op een eenvoudige manier profiteren van betrouwbare inzichten en prognoses? En hoe voorkomt u dat u verdwaalt in een doolhof van data en losstaande systemen? Maak in ons webinar op 27 september kennis met SAP BusinessObjects Cloud, dé nieuwe totaaloplossing voor BI, Predictive Analytics, planning en GRC.

aanmelden

Wat deze oplossing zo waardevol maakt:

  • Eén centraal platform voor al uw analytics.
  • Haal de beste inzichten uit uw bestaande data.
  • Maak optimaal gebruik van uw investeringen in BI en SAP HANA.
  • Snelle besluitvorming: signaleer realtime kansen en speel er direct op in.
  • Empowerment: de business gaat zelf aan de slag met datamodellen, rapportages, planning, simulaties en visualisaties. Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.
  • Profiteer van de voordelen van cloud: razendsnelle implementatie, schaalbaar, altijd en overal toegang, automatische updates, lage IT-beheerkosten.

Geef richting aan uw business
In deze tijd van digitale transformatie is de snelheid waarmee data vertaald wordt in waardevolle (stuur)informatie bepalend voor succes. Alleen als die vertaling vlot verloopt realiseert u innovatie en groei. Met SAP Business Objects Cloud maakt u die belofte waar. U brengt data samen, signaleert realtime kansen en neemt het initiatief.

U bent van harte uitgenodigd voor ons webinar over deze oplossing. Wat heeft u eraan? Hoe werkt het? En hoe kunt u er razendsnel mee aan de slag? U hoort het op 27 september.