Webinar 27 september SAP BusinessObjects Cloud

Webinar 27 september SAP BusinessObjects Cloud

De hoeveelheid data waarover organisaties beschikken en kunnen beschikken blijft maar toenemen. Welke tools heeft u nodig om te profiteren van deze goudmijn? Hoe kunt u op een eenvoudige manier profiteren van betrouwbare inzichten en prognoses? En hoe voorkomt u dat u verdwaalt in een doolhof van data en losstaande systemen? Maak in ons webinar op 27 september kennis met SAP BusinessObjects Cloud, dé nieuwe totaaloplossing voor BI, Predictive Analytics, planning en GRC.

aanmelden

Wat deze oplossing zo waardevol maakt:

  • Eén centraal platform voor al uw analytics.
  • Haal de beste inzichten uit uw bestaande data.
  • Maak optimaal gebruik van uw investeringen in BI en SAP HANA.
  • Snelle besluitvorming: signaleer realtime kansen en speel er direct op in.
  • Empowerment: de business gaat zelf aan de slag met datamodellen, rapportages, planning, simulaties en visualisaties. Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.
  • Profiteer van de voordelen van cloud: razendsnelle implementatie, schaalbaar, altijd en overal toegang, automatische updates, lage IT-beheerkosten.

Geef richting aan uw business
In deze tijd van digitale transformatie is de snelheid waarmee data vertaald wordt in waardevolle (stuur)informatie bepalend voor succes. Alleen als die vertaling vlot verloopt realiseert u innovatie en groei. Met SAP Business Objects Cloud maakt u die belofte waar. U brengt data samen, signaleert realtime kansen en neemt het initiatief.

U bent van harte uitgenodigd voor ons webinar over deze oplossing. Wat heeft u eraan? Hoe werkt het? En hoe kunt u er razendsnel mee aan de slag? U hoort het op 27 september.

Interdobs