Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Interdobs Nieuws Update januari 2018

In deze nieuwsbrief legt Collega Leon Huijsmans uit wat GDPR (AVG in het Nederlands) is en waarom deze Europese wetgeving verregaande gevolgen kan hebben voor de data in uw SAP systemen. Gelukkig heeft hij hiervoor een solide oplossing!

Ronald Konijnenburg behandelt een klantcase waarbij het HANA systeem op onverklaarbare wijze het volledig beschikbare geheugen alloceerde. En hij vertelt hoe je met SAP Data Hub inzicht kunt krijgen in je totale data landschap en zo een brug kan slaan tussen Enterprise systemen en gedistribueerde data systemen.

2018 direct goed beginnen en de BusinessObjects licenties netjes op orde brengen? Met 360Eyes Compliance is dit kinderspel! Martijn van Foeken vertelt hoe deze tooling het BO-leven makkelijker maakt.

De afsluiting wordt verzorgd door Erik van Winden. Erik kijkt naar SAP Lumira ontwikkelingen die op de SAP roadmap staan, zodat je op de hoogte bent van wat dit jaar te verwachten is aan nieuwe functionaliteit.

Veel leesplezier!