Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

INTERDOBS NIEUWS UPDATE MEI 2019

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Er zijn veel blogs geschreven, video’s gemaakt en we kijken terug op een drukbezocht Analytics kennisevent.

in deze nieuwsbrief vertelt Ronald Konijnenburg meer over de grote aankondiging die gedaan werd op het jaarlijkse SAPPHIRE in Orlando, SAP Data Warehouse Cloud. Ook wel bekend onder de naam “project Blueberry”, maar inmiddels een totaal ander product geworden.

Daarnaast legt Ronald ook uit waarom je dit jaar een keuze moet maken wat te doen met je bestaande BW landschap. Een aantal producten worden volgend jaar al niet meer gesupport namelijk.

Verder vertelt Tim Koster meer over hoe Delta verladingen te maken zonder ECC. 

En als laatste blikken we middels een aantal video’s terug op het prachtige Analytics kennisevent waar wij je de laatste ontwikkelingen op het gebied van BW/4HANA en SAP Analytics Cloud hebben getoond.

Veel lees- en kijkplezier!