Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Interdobs Nieuws Update oktober 2018

SAP blijft innoveren! Collega’s Ron Nooren, Ronald Konijnenburg en Martijn van Foeken hebben alle nieuwtjes die op de SAP TechEd in Las Vegas bekend zijn gemaakt op een rijtje gezet. Er is niet alleen een blog, maar er zijn ook interviews en vlogs te bekijken via de links in deze nieuwsbrief.

De SAP TechEd stond bol van het SAP BI nieuws. Vooral SAP Analytics Cloud kreeg veel aandacht. Interdobs volgt de SAC ontwikkeling op de voet sinds 2015 en vanuit onze expertise heeft SAP ons nu als één van de eerste partners toegang gegeven tot de beta van de nieuwe Application Designer in SAC. De komende maanden zal er veel meer SAC nieuws volgen maar in deze nieuwsbrief licht Xavier Hacking al een tipje van de sluier op. In een tweetal video’s toont hij alles over de langverwachte feature ‘Bookmarks in SAP Analytics Cloud’.

Ook hebben we een sprekende use case met S/4HANA, BW/4HANA en SAP Data Hub. Het fictieve bedrijf “WebFlix” moet digitaliseren en zit midden in haar transitie van de oude wereld (DVD verkopen en verhuur) naar de nieuwe streaming wereld. Zij heeft onlangs besloten om de “digital core” van SAP te implementeren met S/4HANA, BW/4HANA en SAP Data Hub. Ronald Konijnenburg, Tim Koster en Frans van der Peijl nemen je in een aantal blogs mee in deze transitie.

Veel lees- en kijkplezier!