Interdobs Nieuws Update oktober 2018

Interdobs Nieuws Update oktober 2018

SAP blijft innoveren! Collega’s Ron Nooren, Ronald Konijnenburg en Martijn van Foeken hebben alle nieuwtjes die op de SAP TechEd in Las Vegas bekend zijn gemaakt op een rijtje gezet. Er is niet alleen een blog, maar er zijn ook interviews en vlogs te bekijken via de links in deze nieuwsbrief.

De SAP TechEd stond bol van het SAP BI nieuws. Vooral SAP Analytics Cloud kreeg veel aandacht. Interdobs volgt de SAC ontwikkeling op de voet sinds 2015 en vanuit onze expertise heeft SAP ons nu als één van de eerste partners toegang gegeven tot de beta van de nieuwe Application Designer in SAC. De komende maanden zal er veel meer SAC nieuws volgen maar in deze nieuwsbrief licht Xavier Hacking al een tipje van de sluier op. In een tweetal video’s toont hij alles over de langverwachte feature ‘Bookmarks in SAP Analytics Cloud’.

Ook hebben we een sprekende use case met S/4HANA, BW/4HANA en SAP Data Hub. Het fictieve bedrijf “WebFlix” moet digitaliseren en zit midden in haar transitie van de oude wereld (DVD verkopen en verhuur) naar de nieuwe streaming wereld. Zij heeft onlangs besloten om de “digital core” van SAP te implementeren met S/4HANA, BW/4HANA en SAP Data Hub. Ronald Konijnenburg, Tim Koster en Frans van der Peijl nemen je in een aantal blogs mee in deze transitie.

Veel lees- en kijkplezier!

Interdobs