Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

INTERDOBS NIEUWS UPDATE SEPTEMBER 2019

De meeste Interdobs collega’s zijn weer terug van hun welverdiende vakantie, maar ook in de vakantieperiode hebben we niet stilgezeten. In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws over het SAP Data Warehouse Cloud en SAP Analytics Cloud. 

Ronald Konijnenburg heeft je alweer een tijd geleden deelgenoot gemaakt van het nieuws over het nieuwe cloud data warehouse van SAP: SAP Data Warehouse Cloud. Hoog tijd voor een update door Ronald Konijnenburg en Tim Koster.

Ook op het gebied van SAC staan de ontwikkelingen niet stil. Bas Visser werpt een blik op een aantal huidige functies binnen SAP Analytics Cloud Analytics Designer, Xavier Hacking heeft een mooi filmpje gemaakt over de nieuwe feature ‘the Data Analyser’ en Martijn van Foeken vertelt meer over de nieuwe features in de Q3 release die begin september is uitgerold.

En ben je niet vergeten dat je dit jaar een keuze moet gaan maken met wat je gaat doen met je bestaande BW landschap? BW 7.0 – 7.4 lopen volgend jaar al uit support. In zijn blog zet Ronald Konijnenburg de verschillende opties uiteen. 

Veel lees- en kijkplezier!