BI Health Scans

Continu verbeteren van uw SAP BI en HANA omgeving

De SAP Business Intelligence oplossingen van SAP worden door veel bedrijven gebruikt. Over het algemeen zijn klanten direct na de implementatie zeer tevreden, de nieuwe oplossing draait als een zonnetje en levert de gevraagde informatie. Door intensief gebruik en voortschrijdend inzicht ontstaat na verloop van tijd vaak de behoefte tot wijzigingen. Denk hierbij aan zaken als: SAP BI levert niet de juiste stuurinformatie; Het oproepen van de informatie kost teveel tijd; Beheer kost onevenredig veel tijd. Kortom, in de praktijk blijkt dat de Business Intelligence omgeving niet meer aansluit op de verwachtingen van de klant. Met BI Health legt Interdobs de vinger op de zere plek en komt met een concreet verbeterplan.

HANA Post Migration Optimizer

Over het algemeen zijn klanten na een implementatie van “SAP BW op HANA” of een migratie van SAP BW naar “SAP BW op HANA” zeer tevreden. Echter, in veel gevallen zijn diverse optimalisatie slagen niet uitgevoerd tijdens de implementatie of migratie.

Lees meer

DataVard BW Fitness Test

De door Gartner bekroonde SAP BW Fitness Test geeft inzicht in hoe u uw systeem effectiever en budget efficiënter kunt gebruiken. Op basis van 70 key indicatoren analyseert de BW Fitness Test uw SAP systeem en worden de sterke en verbeterpunten in kaart gebracht.

Lees meer

DataVard Heatmap

Veel organisaties missen belangrijk inzicht om informatie en rapportages te categoriseren, prioriteren en de kosten van de informatievoorziening te bepalen. De DataVard Heatmap geeft u inzicht in welke SAP BW data écht gebruikt wordt.

Lees meer

BW/4HANA Accelerator

Bij de introductie van S/4HANA in 2015 was het al duidelijk: S/4HANA brengt ongekende mogelijkheden voor operationele rapportage, maar een goed antwoord hoe deze data historisch op te slaan was er niet. Neem hierin mee de steeds belangrijker wordende vraag voor “Agile Data Warehousing” in combinatie met een veelvoud aan bronnen en “last but not least”, zonder replicatie. Het antwoord op deze vragen is BW/4HANA.

Lees meer