BW/4HANA accelerator

Onze BW/4HANA migratie strategie

Bij de introductie van S/4HANA in 2015 was het al duidelijk: S/4HANA brengt ongekende mogelijkheden voor operationele rapportage, maar een goed antwoord hoe deze data historisch op te slaan was er niet.

Neem hierin mee de steeds belangrijker wordende vraag voor “Agile Data Warehousing” in combinatie met een veelvoud aan bronnen en “last but not least”, zonder replicatie.

Het antwoord op deze vragen is BW/4HANA.

Waarom BW/4HANA?

Minder complexiteit in het landschap door minder data verwerking, minder opslag, minder objecten en minder code

Openheid door naadloze integratie met systemen zoals S/4HANA, Hadoop en overige cloud en on-premise systemen.

Openheid ook richting de front-end tools zoals Business Objects Cloud en de on-premise BO suite

Migratie

Interdobs heeft samen met haar partners een duidelijk strategie ontwikkeld voor de migratie naar BW/4HANA. Dit doen wij door middel van een aantal vooraf helder gedefinieerde stappen:

  1. Een analyse van het gebruik van uw huidige BW oplossing met behulp van DataVard’s bekroonde “BW Fitness Test”. Door middel van deze analyse kunnen we uw database optimaliseren, schonen en het volume drastisch naar beneden brengen.
  2. De “BW Fitness Test” heeft tevens een specifieke “BW/4HANA Readiness check” welke ook een diepgaande analyse van de data modellen doet. U leert welke data objecten niet meer ondersteund worden, welke add ons ondersteund worden en nog veel meer! Natuurlijk worden de analyses ondersteund met statistieken die het actuele gebruik in uw huidige BW systeem laten zien!
  3. Een “spot on” sizing inschatting van zowel de HANA database als ook een eventuele NLS archiveringsstrategie met behulp van de “Outboard” NLS oplossing. U betaalt hierdoor nooit teveel voor uw HANA omgeving.
  4. Het geautomatiseerd testen van de HANA migratie door middel van “pre en post snapshots” met behulp van DataVard’s “KATE”.
  5. Het bepalen van de ideale nieuwe BI architectuur met behulp van onze Architectuur optimalisatie slagen. U kunt hierbij denken aan minder lagen in het data warehouse, HANA geoptimaliseerde transformaties en concreet advies over de nieuwste modelleringstechnieken.
  6. Een duidelijk beeld van het beste transitiepad, de voor- en nadelen van de diverse opties en een accurate kosten inschatting!

PMO

Natuurlijk heeft ook een BW/4HANA systeem onderhoud nodig. Wij stoppen daarom ook niet na de implementatie van BW/4HANA, maar waarborgen dat uw HANA investering gewaarborgd blijft, ook na go-live.
Voor de optimalisatie van HANA maken wij gebruik van onze eigen ontwikkelde “Post Migratie Optimizer” die bij vele klanten al een positief resultaat heeft opgeleverd. De PMO scan kan afgenomen worden als een abonnement, waarbij ons BI-team u elke 6 maanden komt bezoeken.

Gedurende deze bezoeken analyseren we het systeem, wordt gemeten in hoeverre de geadviseerde verbeteringen succesvol zijn doorgevoerd en of er nieuwe problemen zijn ontstaan.

Referenties

Alle referenties
Alle referenties

Teruggebeld worden?

Uw naam

Uw telefoonnummer

Demo aanvragen

Uw naam*

E-mail adres*

Telefoonnummer

Oplossing(en)

Delen