DataVard Heatmap

Inzicht in welke SAP BW data écht gebruikt wordt

Veel organisaties maken gebruik van de standaard BW statistieken om inzicht over het gebruik van het BW systeem te verkrijgen. Hoewel dit zeker bepaalde inzichten oplevert, missen veel organisaties belangrijk inzicht om informatie en rapportages te categoriseren, prioriteren en de kosten van de informatievoorziening te bepalen.

HeatMap is DataVard’s oplossing voor BW Operational Intelligence door een eigen set systeemstatistieken op te bouwen. Met vooraf gedefinieerde “collectors” helpt HeatMap u bij de continue verbetering van uw SAP-systeem door het detecteren van inefficiënties en verbetermogelijkheden op het gebied van performance, data management en het laden van data.

Met HeatMap krijgt u belangrijk real-time inzicht over het gebruik van uw BW systeem en zult u in staat zijn om belangrijke vragen over de werking ervan te beantwoorden:

Welke set van gegevens is het meest belangrijk voor onze gebruikers en wordt het meeste gebruikt?

Welke gegevens (en met welk tijdsinterval) worden daadwerkelijk gebruikt en hoe vaak?

Hoe is de performance van mijn belangrijkste gegevens?

Wordt toepassing “X” nog gebruikt zoals ontworpen?

Met Heatmap heeft u een geautomatiseerde oplossing die u het echte gebruik van het BW systeem laat zien. Het geeft die inzichten die nodig zijn voor een dataretentie strategie: welke data gebruikt de organisatie echt en welke data kan verwijderd of gearchiveerd worden. Een betere bepaling van uw “cold” data is niet mogelijk. U kunt met facts en figures naar uw business!

De Heatmap data wordt rechtstreeks getoond in uw BW systeem. Wilt u liever rapporteren via het web? Dit is natuurlijk ook mogelijk. De HeatMap heeft zijn eigen Fiori app!

Teruggebeld worden?

Uw naam

Uw telefoonnummer

Demo aanvragen

Uw naam*

E-mail adres*

Telefoonnummer

Oplossing(en)

Delen