Fiori voor BW

Fiori is het antwoord van SAP op de ietwat saaie, complexe SAP ECC transacties, waarbij de gebruikerservaring centraal staat. In plaats van gestandaardiseerde transacties worden gepersonaliseerde applicaties aangeboden, die nauw aansluiten op de dagelijkse workflow. De applicaties zijn ook echt ontworpen vanuit de gebruiker, dus rol-gebaseerd, simpel en coherent. Fiori komt met een moderne, vereenvoudigde user interface, welke op ieder willekeurig apparaat via de Business Suite transacties uit te voeren is.

BW queries naadloos integreren met Fiori

Interdobs is synoniem aan innoveren. Wij zijn altijd op zoek om innovatieve oplossingen richting onze klanten te brengen. Het doel is altijd om de waardevolle bedrijfsinformatie zo gebruiksvriendelijk en betrouwbaar mogelijk te ontsluiten richting eindgebruikers. Door onze vele klantervaringen weten we dat al onze klanten uniek zijn. Dit komt vaak tot uiting in het aanwezige systeem landschap: klanten met HANA, klanten met Fiori, klanten met BusinessObjects, klanten met BEx. Iedere klant is anders, ieder systeem landschap is anders. Interdobs biedt graag een passende oplossing voor al onze klanten. Met SAP Fiori voor BW hebben wij een unieke oplossing gevonden voor een specifieke klantgroep: Fiori gebruikers met een BW landschap!

Onze oplossing

Onze Data Visualisatie oplossingen hebben hun nut al vaak bewezen. De combinatie SAP BusinessObjects en SAP BW levert “key insights” op om bedrijfsprocessen effectief te sturen. Voeg daaraan Fiori toe om het bedrijfsproces eenvoudiger en leuker te maken, en een zeer effectieve combinatie is geboren.

Met onze nieuwste innovatie: Fiori voor BW voegen we een extra mogelijkheid toe aan onze data visualisatie portfolio, de mogelijkheid om SAP BW queries rechtstreeks te consumeren in Fiori.

Door middel van de intuïtieve Fiori gebruikersinterface kunt u rechtstreeks de SAP BW queries selecteren en grafieken samenstellen. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw rapporten te delen of zelfs als standaard KPI toe te voegen aan uw Fiori Launchpad. Dit alles sluit natuurlijk naadloos aan bij de rest van uw Fiori tegels!

Fiori en SAP BW, hoe werkt het?

De werkwijze is wat we mogen verwachten van Fiori, zeer intuïtief!

Selecteer uw query in de lijst met beschikbare queries:

 

 

Selecteer de kenmerken en kengetallen:

 

Visualiseer uw uitkomst:

 

 

Maak direct een KPI van uw favoriete rapport of belangrijkste stuurinformatie:

 

 

Deel uw rapport als URL, tegel of exporteer deze naar PDF of Excel:

 

Teruggebeld worden?

Uw naam

Uw telefoonnummer

Demo aanvragen

Uw naam*

E-mail adres*

Telefoonnummer

Oplossing(en)

Delen

Belangrijke functionaliteit

 

 • SAP gecertificeerde oplossing   
 • Naadloze integratie in bestaande Fiori omgevingen
 • Kan gebruikt worden met of zonder SAP BusinessObjects
 • Werkt “out of the box”
 • Mobiel of op de desktop
 • Vele visualisatie opties
 • Mogelijkheid visualisaties te delen met collega’s
 • Exporteren naar PDF of Excel
 • Mogelijkheid om eenvoudig eigen KPI tegels samen te stellen
 • Taalonafhankelijk
 • Kleine investering!