SAP Lumira

Ultieme vrijheid met SAP self-service BI

Met Lumira heeft SAP hét product in handen voor self-service BI. Het is een desktop-gebaseerde visualisatie en data manipulatie oplossing waarmee zakelijke gebruikers inzicht verkrijgen in een verscheidenheid aan zakelijke en persoonlijke gegevensbronnen. De gegevens zijn naar eigen inzicht te modelleren en transformeren zonder enige scripten, een tool gericht op de business. Om de samenwerking te verbeteren kan met een Lumira Server de gemaakte stories gedeeld worden met collega’s.

Aanpak

Met de ‘Interdobs Lumira Kickstarter’ stellen we u in staat om:

Snel een eerste Lumira Story te realiseren

Uw organisatie naar het juiste kennis niveau te tillen

Een helder uitrol plan inzichtelijk te maken

Dit doen wij op basis van 4 vaste componenten: Co-creatie, Opleiding, Uitrol plan en Strippenkaart.

Lumira co-creatie

Lumira is uitermate geschikt om snel een mooi resultaat neer te zetten. Met deze gedachte is de tool ook ontworpen. Maar zien is geloven.

Daarom realiseren wij graag samen met u een eerste Lumira story op basis van gegevens van uw eigen organisatie. Het voordeel is dat tijdens de bouw kennis wordt opgedaan door uw organisatie én dat er aan het eind een bruikbaar product staat.

Onze consultant kan tijdens dit traject de mogelijkheden van Lumira laten zien en de toepasbaarheid hiervan direct met u bespreken.

”Rekening houdend met uw wensen zal er samen met de consultant een Lumira story ontstaan dat het volledig potentieel van Lumira benut. U kunt bijvoorbeeld verschillende bronnen combineren in één Lumira story, SAP én non-SAP. ”

Opleiding

Tijdens een training-op-maat voorzien wij medewerkers van uw organisatie van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een goed werkend en informatieve Lumira Story te maken.

Deze training kunnen wij geheel op maat verzorgen waarbij we tevens oefeningen kunnen integreren in de training gebaseerd op gegevens uit uw eigen organisatie. Alle vier de onderdelen van Lumira zullen worden behandeld: prepare, visualize, compose en share.

“Een combinatie van training en co-creatie valt tevens binnen de mogelijkheden. Hiermee wordt de opgedane kennis van de training direct toegepast.”

Uitrol plan

Om de vervolgstappen zeker te stellen en op één lijn te brengen met de prioriteiten van de organisatie stellen we samen met de belangrijkste stakeholders een plan op voor de realisatie van de volgende Lumira stories.

Ook de plaats van de Lumira Server binnen uw organisatie wordt besproken en meegenomen in het plan. Hierbij kijken we zowel naar de prioriteiten die vanuit de business worden gesteld als naar de complexiteit van de Lumira stories. We bepalen welke activiteiten door Interdobs worden opgepakt en welke zaken uw medewerkers kunnen oppakken.

Uiteindelijk is het uitrolplan gericht op een resultaat waar de business mee uit de voeten kan.

Strippenkaart

Wilt u volledige flexibiliteit?
Als optionele service bieden we u een strippenkaart aan waarmee u, op afroepbasis, een beroep kunt doen op onze SAP Lumira experts.

Hiermee is Interdobs op diverse manieren inzetbaar. Denk hierbij aan QA, training, sparringpartner, realisatie, Lumira Server implementatiepartner, etc.

Teruggebeld worden?

Uw naam

Uw telefoonnummer

Demo aanvragen

Uw naam*

E-mail adres*

Telefoonnummer

Oplossing(en)

Delen