DataVard Nearline Storage

De Nearline Storage archiveringsoplossing

Data Archivering: Nearline Storage OutBoard

DataVard OutBoard™ is een Nearline Storage (NLS) archiveringsoplossing welke u in staat stelt grip te houden op databasegroei en operationele kosten.

DataVard OutBoard™ is 100% ingebed SAP en SAP gecertificeerd. Het is de enige NLS oplossing welke geen externe opslag vereist. De tool comprimeert data tot wel 95% van zijn originele omvang en houdt deze data ten allen tijde beschikbaar voor reporting en ETL.

DataVard OutBoard™ helpt om:

operationele inspanning en kosten te reduceren

de systeem omvang te verkleinen

gearchiveerde data (direct) beschikbaar te houden

systeem performance te verbeteren (in het bijzonder data loads, backups en recovery

uw systeembeheer te vereenvoudigen

Hoe het werkt

DataVard OutBoard™ analyseert de data op basis van leeftijd en relevantie (daadwerkelijk gebruik) en slaat SAP BW data op in Nearline Storage (NLS). Dagelijks gebruikte business data blijft in de online database, terwijl oude en koude data gearchiveerd wordt. Nearlined data blijft beschikbaar voor reporting, data loads en analyse tools.

Meerdere storage mogelijkheden

Voor zeer grote systemen of SAP HANA gebaseerd kunnen de infrastructuur en licenties kosten belangrijke drivers zijn om gearchiveerde data buiten de bestaand database op te slaan. Speciaal hiervoor hebben we een veelomvattende Storage Management module welke u in staat stelt  om te connecteren naar:

SAP Sybase IQ

Apache Hadoop

Elke SAP gecertificeerde DBMS (Oracle DB, IBM DB/2, MS SQL, MaxDB, ASE)

File / Cloud gebaseerde opslag (zoals Netapp, EMC)

Meer informatie & contact

Bent u geïnteresseerd in één van de DataVard oplossingen? Neem contact op met Rob Huisman of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Teruggebeld worden?

Uw naam

Uw telefoonnummer

Demo aanvragen

Uw naam*

E-mail adres*

Telefoonnummer

Oplossing(en)

Delen