Onze partners

We werken op alle niveaus samen met deze marktleiders

Interdobs heeft bewust gekozen voor samenwerking met toonaangevende partners

Daarmee hebben wij – en dus ook onze klanten – volgens de analisten, aansluiting met de technologie-marktleiders in visie en realisatiekracht. We werken op alle niveaus samen met deze marktleiders.

Interdobs regional Partner van DataVard. Met het software portfolio van DataVard en de expertise van Interdobs kunnen we u helpen uw SAP (BI) landschap slimmer en beter te benutten! Met als resultaat: lagere TCO en besparing van de tijd van u en uw mensen. Hierdoor kunt u zich focussen op uw core business.

website

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als ook internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen.

website

Quinso – Quality in Solutions, een team van zeer ervaren SAP consultants. Door de jarenlange ervaring, branchespecifieke proceskennis in combinatie met SAP kennis levert Quinso in Europa hoogwaardige consultancy. Totaaloplossingen op het gebied van SAP software in de productie- en groothandelsbranche, dat is waar Quinso in excelleert.

website

Interdobs regional Partner van GB&SMITH. Met haar 360Suite biedt GB&SMITH gebruiksvriendelijke oplossingen voor administratie, migratieprojecten en project management van de SAP BusinesObjects oplossingen. De suite is zeer toegankelijk en omvat oplossingen voor security, backup strategie, promotie management, auditing, testen, documentatie, compliance en bursting.

website