Over Interdobs

Aangenaam kennis te maken!

Toonaangevende SAP dienstverlener op gebied van Business Intelligence

Interdobs bestaat sinds 2005 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende SAP dienstverlener op gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de on-premise en de Cloud SAP producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA.

Onze consultants werken samen met klanten zoals bijvoorbeeld AkzoNobel, Stedin, Rabobank, Koninklijke BAM Groep, de Nederlandse Spoorwegen, RET, Vencomatic en de Louwman Groep. Daarbij kiezen we bewust voor een persoonlijke benadering met oprechte betrokkenheid om de lange termijn relaties te borgen. Het vakmanschap van onze consultants gecombineerd met de juiste aanpak en mentaliteit maken hierbij het verschil. Interdobs is SAP Silver Service partner, SAP Recognized Expertise Partner in Business Intelligence, Datawarehousing en SAP HANA, en werkt in die hoedanigheid nauw samen met SAP Nederland. Daarnaast hebben we intensieve partnerships met DataVard, GB&Smith en Quinso.

 

Blijf op de hoogte van de laatste Interdobs ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief middels het formulier rechtsonder in de website.

Onze oplossingen

BI Health Scans

Dé Interdobs best practices op het gebied van SAP BW en HANA optimalisaties. Uw SAP BW en HANA omgeving weer helemaal fit & toekomstvast.

Lees meer
Data Visualisatie

Met Interdobs realiseert u op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten.

Lees meer
Intelligent Datamanagement

Haal ook hoger rendement uit uw SAP BW en HANA investeringen met de Intelligent Data Management oplossingen van Interdobs en DataVard.

Lees meer

Deze klanten gingen u voor