Interdobs is benoemd tot SAP Recognized Expertise Partner in SAP HANA

Interdobs is benoemd tot SAP Recognized Expertise Partner in SAP HANA

SAP Nederland heeft Interdobs benoemd tot SAP Recognized Expertise partner op het gebied van SAP HANA. SAP Recognized Expertise partners worden jaarlijks op een aantal criteria getoetst. Om in aanmerking te komen voor deze certificering moeten SAP partners beschikken over een minimaal aantal SAP HANA gecertificeerde consultants en geaccordeerde klantreferenties. Met deze derde benoeming treedt Interdobs toe tot een select SAP partner gezelschap in EMEA, als één van de tien partners met SAP Recognized Expertise op de drie SAP BI kerndomeinen: Business Intelligence, Datawarehousing en HANA.

Daarnaast met een SAP HANA Distinguished Engineer en de enige SAP mentor binnen Nederland die het specialisme SAP BI in dienst heeft, is Interdobs de toonaangevend SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence in Nederland.

Rob Huisman, Partner Interdobs: “De certificering SAP Recognized Expertise is een erkenning en waardering van onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van SAP HANA. SAP geeft hiermee niet alleen het signaal af dat Interdobs een gerespecteerde en ervaren partner is, maar ook dat we in staat zijn klanten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden. Daarnaast is het een bevestiging van wat we al jaren voor onze klanten realiseren: innovaties op het gebied van SAP HANA en strategisch advies op het gebied van SAP BI.”Interdobs B.V._SAP HANA

Over Interdobs
Interdobs bestaat sinds 2005 en heeft zich ontwikkeld tot de toonaangevende SAP dienstverlener op gebied van Business Intelligence, Datawarehousing en HANA. We bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA. Onze consultants werken samen met klanten zoals bijvoorbeeld Achmea, Stedin, Rabobank, de Nederlandse Spoorwegen, AkzoNobel, het HagaZiekenhuis en de Ministeries in Nederland. Daarbij kiezen we bewust voor een persoonlijke benadering met oprechte betrokkenheid om de lange termijn relaties te borgen. Het vakmanschap van onze consultants gecombineerd met de juiste aanpak en mentaliteit maken hierbij het verschil.

Interdobs is SAP (Silver) Service partner, SAP Recognized Expertise Partner in Business Intelligence, Datawarehousing en SAP HANA en werkt in die hoedanigheid nauw samen met SAP Nederland. Ook zijn we een actief member van de TopForce Alliance. De TopForce Alliance bundelt de specialistische kracht van individuele SAP partijen. Via één loket biedt zij haar klanten toegang tot het meest complete en flexibele collectief van marktleidende, gespecialiseerde SAP dienstverleners.

 

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Meer informatie: www.sap.nl

Interdobs