Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Interdobs verhuist naar SAP Valley Den Bosch

We zijn er achter de schermen al een tijd mee bezig, maar nu gaat het echt gebeuren. Interdobs verhuist alle activiteiten naar een vier keer zo groot kantoorpand in de SAP Valley van Nederland: Den Bosch, pal naast het pand van SAP Nederland. Een grotere jas was nodig, omdat het huidige kantoor aan de Stephensonweg 14 te Gorinchem te klein is geworden om de groei van de afgelopen jaren op te vangen. Het nieuwe adres wordt per 1 oktober a.s. Reitscheweg 47 in Den Bosch.

 

Interdobs begon in 2005 als gespecialiseerde SAP dienstverlener.

“Hoe het was toen we begonnen is niet te vergelijken met waar we nu staan,” zegt medeoprichter en eigenaar Leon Huijsmans. “We wilde een ander geluid laten horen op de SAP BI markt. Geen grote logge dienstverlener, maar we kozen bewust voor een persoonlijke benadering met oprechte betrokkenheid om lange termijn relaties te kunnen borgen. Dit gecombineerd met het vakmanschap van onze consultants en met de juiste aanpak en mentaliteit maken hierbij al sinds 2005 het verschil. We bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA. We hebben door de jaren heen een team van experts bij elkaar verzameld waarin alle SAP BI en HANA disciplines vertegenwoordigd zijn. Dit maakt ons anno 2016 de toonaangevende SAP dienstverlener op deze disciplines. Dit wordt bevestigd doordat we SAP Silver Service partner zijn en SAP Recognized Expertise Partner in Business Intelligence, Dataware Housing en SAP HANA. Vanuit deze expertises werken we dan ook nauw samen met SAP Nederland.”

 

Toekomst

Interdobs betrekt een ruime etage van het volledig gerenoveerde pand aan de Reitscheweg. Momenteel wordt nog volop gewerkt om het pand naar wens aan te passen en in te richten. Leon sluit af: “We hebben met dit nieuwe kantoor de ideale plek gevonden om onze ambities nog jaren vol te houden. We zijn klaar voor de toekomst!”