Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Ronald Konijnenburg benoemd tot HANA Distinguished Engineer

Interdobs collega Ronald Konijnenburg is op de SAPPHIRE Now in Orlando benoemd tot HANA Distinguished Engineer.

Rob Huisman, Partner Interdobs:  “Wij zijn ontzettend trots met deze benoeming van Ronald als SAP HANA Distinguished Engineer. Het is een erkenning van de technische kennis en ervaring die Ronald en Interdobs hebben op het gebied van SAP HANA. Daarnaast is het een bevestiging van wat we al jaren voor onze klanten realiseren: innovaties op het gebied van SAP HANA en strategisch advies op het gebied van SAP BI

Ronald Konijnenburg

Ronald Konijnenburg is een ervaren SAP-consultant met bijna 20 jaar ervaring. Ronald is in 2013 benoemd door SAP tot ‘SAP mentor’. Wereldwijd zijn er momenteel zo’n 140 SAP mentoren, bloggers, consultants en technici met ‘uitzonderlijke capaciteiten’. Zij worden door SAP ‘top-beïnvloeders van het SAP-netwerk’ genoemd, omdat zij sleutelrol vervullen binnen de SAP-gemeenschap, zoals het stimuleren van de ontwikkeling van SAP-producten en diensten en bijdrage aan het verbinden van SAP-partners wereldwijd. Ronald is tot nu toe de enige mentor binnen Nederland die het specialisme SAP BI heeft.

Ronald staat bekend binnen de SAP wereld als een innovator. Voorbeelden van zijn innovaties zijn o.a. spraakgestuurde BI, sensor analyses met HANA en retail oplossingen met Apple iBeacons. Hij heeft deze innovaties mogen demonstreren op diverse podia in binnen- en buitenland. Ook is hij een fervent blogger en is hij geestelijk vader van “De Nederlandse BI Podcast”.

Ronald over zijn benoeming als SAP HANA Distinguished Engineer “SAP ontwikkelingen worden met een razend tempo in de markt gezet en het adviseren welke oplossingen de meeste waarde geven aan onze klanten is een complex vraagstuk” vertelt Ronald. “HANA Distinguished Engineer is een selecte groep HANA specialisten die geselecteerd worden op hun kennis, ervaring en actief bezig zijn met het delen van SAP HANA kennis, ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit team met uitzonderlijke specialisten”.

Ronald Konijnenburg

Over Interdobs

Interdobs bestaat sinds 2005 en is de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence en SAP HANA. We bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA. Onze consultants werken samen met klanten zoals bijvoorbeeld Achmea, Stedin, Rabobank, de Nederlandse Spoorwegen, AkzoNobel, het HagaZiekenhuis en de Ministeries in Nederland. Daarbij kiezen we bewust voor een persoonlijke benadering met oprechte betrokkenheid om de lange termijn relaties te borgen. Het vakmanschap van onze consultants gecombineerd met de juiste aanpak en mentaliteit maken hierbij het verschil. Interdobs is SAP Service partner, SAP Recognized Expertise Partner in Business Intelligence en Dataware Housing en werkt in die hoedanigheid nauw samen met SAP Nederland. Ook zijn we een actief member van de TopForce Alliance. De TopForce Alliance bundelt de specialistische kracht van individuele SAP partijen. Via één loket biedt zij haar klanten toegang tot het meest complete en flexibele collectief van marktleidende, gespecialiseerde SAP dienstverleners.