Innoverende SAP HANA Consultant (32-40 uur)

Dit is de functie

In aanvulling op alle interessante ontwikkelingen binnen het BI spectrum, zoeken wij voor ons gepassioneerde team een HANA consultant. In deze nieuwe rol wordt je ingezet als adviseur en vakexpert, voor zowel onze klanten als voor kennisoverdracht aan je directe collega’s. Je wordt ingezet op bestaande projecten of je bent de (mede-) verantwoordelijke projectmanager. Je volgt nauwgezet alle markt- en productontwikkelingen binnen het HANA vakgebied en je helpt in grote lijnen mee met relevante HANA innovaties. SAP is onze bestaande BI basis en jij brengt ons kennis van aanvullende BI tools vanuit waar HANA data kan ontsluiten.

Dit is wat we bieden 

Wij bieden onze mensen een boven marktconform salaris met bonusregeling en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband,

Uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (zonder terugbetalingsregelingen)

Een goede lease regeling, laptop en telefoon

Een prima pensioensregeling en een collectieve ziektekostenverzekering

Maar bovenal bieden wij een gezonde organisatie waarin resultaat afgewisseld wordt met fun en gezelligheid, een prettige sfeer en aandacht voor de individuele medewerker.

Dit is wat we vragen

Minimaal een afgeronde HBO opleiding

Minimaal 5 jaar vakinhoudelijke kennis opgedaan met verschillende BI tools, waarbij ervaring met SAP BI tools een pre is

Aantoonbare ervaring met SAP HANA & dataservice en je bent HANA gecertificeerd

Een nieuwsgierige persoonlijkheid die houdt van de laatste nieuwstjes en feiten binnen je vakgebied, waarbij delen voor jou vanzelfsprekend is

Goede communicatieve vaardigheden, waaronder goede beheersing van de Nederlandse taal, en de welbekende consultancy skills

Een gezonde dosis humor, gezelligheid en een algemene brede interesse

Een rijbewijs

Dit is wie we zijn

Onze jonge organisatie bestaat uit circa 30 betrokken, ervaren, positief ingestelde, leuke, sportieve en gemotiveerde consultants. Onze standplaats is Den Bosch, naast SAP Nederland. In Den Bosch vinden o.a. de teammeetings, voetbaltafel- en autoracewedstrijden plaats. Onze klanten zitten verspreid door Nederland. De interne cultuur kenmerkt zich door een “doen” mentaliteit, de kracht om vooruit te denken en kansen te zien. Het is onze missie om waardevolle SAP Business Intelligence oplossingen te creëren voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor intensieve samenwerking, een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Aan ontwikkelingsmogelijkheden bieden we ruim baan. Dat geldt voor de oplossingen die we onze klanten bieden, maar ook voor de verdere ontplooiing van onze consultants.

En? Lijkt het je wat? Of heb je nog vragen?

Je kunt reageren door een korte motivatie met je CV te sturen naar: carmen.de.oude@interdobs.nl, of recruitment@interdobs.nl.

Je kunt ook direct met je LinkedIn profiel reageren; vergeet dan niet je contactgegevens achter te laten.

Bellen of mailen voor aanvullende vragen kan altijd op 085 484 1984.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke en directe aandacht voor het individu; dit geldt ook voor onze werving. Om die reden past de werving via bureaus o.i.d. niet bij ons en wij vragen derde partijen dan ook vriendelijk ons geen ongevraagde kandidaten door te sturen.