Leergierige Medior SAP BI Consultant

Dit is de functie

Ter uitbreiding van ons hechte team, zoeken we een SAP BI/BW/BO consultant, die zijn of haar sporen als consultant ruimschoots verdiend heeft en zijn kennis graag deelt. In deze rol kun je als consultant o.a. worden ingezet als adviseur, implementatie specialist  of technisch specialist op projectbasis of binnen een klantteam. Waar en hoe je ingezet wordt, is mede afhankelijk van waar jouw sterke punten liggen en waar jij voor jezelf ontwikkelingen ziet. Kortom, een dynamische rol op voor jou bekend terrein, bij een gezonde, gemotiveerde en groeiende organisatie waar ervaren collega’s jou graag helpen om je nog verder te ontwikkelen. (de functie lijkt veel op onze senior vacature, waarbij het verschil zit in de hoeveelheid ervaring die je hebt).

Dit is wat we bieden 

Wij bieden onze mensen een boven marktconform salaris met bonusregeling en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband,

Uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (zonder terugbetalingsregelingen)

Een goede lease regeling, laptop en telefoon

Een prima pensioensregeling en een collectieve ziektekostenverzekering

Maar bovenal, bieden wij een gezonde organisatie waarin resultaat afgewisseld wordt met fun en gezelligheid, een prettige sfeer en aandacht voor de individuele medewerker.

Dit is wat we vragen

minimaal een afgeronde HBO opleiding

minimaal 3 jaar relevante werkervaring met SAP BO en een vergelijkbare hoeveelheid aan ervaring met SAP BW, kennis van HANA is een pré,

het is een pré als je kennis van Design Studio / Lumira hebt,

Goede communicatieve vaardigheden, waaronder goede beheersing van de Nederlandse taal, en de welbekende consultancy skills

de flexibiliteit om je snel bij de klant thuis te voelen,

een leergierige en positieve instelling,

een rijbewijs.

Dit is wie we zijn

Onze jonge organisatie bestaat uit ca. 30 betrokken, ervaren, positief ingestelde, leuke, sportieve en gemotiveerde consultants. Onze standplaats is Den Bosch, naast SAP Nederland. In Den Bosch vinden o.a. de teammeetings, voetbaltafel- en autoracewedstrijden plaats. Onze klanten zitten verspreid door Nederland. De interne cultuur kenmerkt zich door een “doen” mentaliteit, de kracht om vooruit te denken en kansen te zien. Het is onze missie om waardevolle SAP Business Intelligence oplossingen te creëren voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor intensieve samenwerking, een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Aan ontwikkelingsmogelijkheden bieden we ruim baan. Dat geldt voor de oplossingen die we onze klanten bieden, maar ook voor de verdere ontplooiing van onze consultants.

En? Lijkt het je wat? Of heb je nog vragen?

Je kunt reageren door een korte motivatie met je CV  te sturen naar: carmen.de.oude@interdobs.nl, of recruitment@interdobs.nl.

Je kunt ook direct met je Linkedin profiel reageren; vergeet dan niet je contactgegevens achter te laten.

Bellen of mailen voor aanvullende vragen kan altijd op 085 484 1984.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke en directe aandacht voor het individu; dit geldt ook voor onze werving. Om die reden past de werving via bureaus o.i.d. niet bij ons en wij vragen derde partijen dan ook vriendelijk ons geen ongevraagde kandidaten door te sturen.