INTERDOBS NIEUWS UPDATE DECEMBER 2023

INTERDOBS NIEUWS UPDATE DECEMBER 2023

De dagen zijn inmiddels korter, de gezellige sfeer van de feestdagen verspreidt zich en het einde van 2023 komt langzaam in zicht. Maar onze collega’s hebben niet stilgezeten en zijn weer druk geweest met het schrijven van blogs en het maken van filmpjes en podcasts.

In deze nieuwsbrief laat Ronald Konijnenburg zien wat er nieuw is in de laatste versie van de Interdobs BW Bridge Optimizer en hoe Datasphere BW Bridge werkt.

En natuurlijk hebben we ook nieuws vanuit TechEd. Tim Koster geeft een update over hoe SAP Datasphere blijft innoveren.

Onlangs is de nieuwe release van BW/4HANA 2023 uitgebracht. Tim Koster neemt je in zijn blog mee door deze release en laat zien wat deze release betekent voor de toekomstige strategie van SAP voor datawarehousing.

Joost Hinderink is er eens goed voor gaan zitten en neemt je in zijn blog mee in de kracht van scripting met behulp van API’s voor het ontsluiten van geavanceerde planningsmogelijkheden in SAP Analytics Cloud.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben Tim, Ronald en Xavier een paar te gekke podcasts in elkaar gedraaid over TechEd, de Interdobs BW Bridge Optimizer en SAP Analytics Cloud Debugging!

 

Interdobs BW Bridge Optimizer – Q3 and Q4 update!

Benieuwd naar wat er nieuw is in de Interdobs BW Bridge Optimizer? Bekijk de filmpjes van Ronald Konijnenburg en je bent weer helemaal up to date.

 

Datasphere BW Bridge – How does it work?

Ronald laat je in zijn filmpje zien hoe Datasphere BW Bridge werkt.

 

SAP Datasphere on Teched 2023: What has been achieved and where are we going?

SAP Teched 2023 zit er weer op en ondanks dat het aantal sessies rondom Datasphere op Teched 2023 beperkt was zaten de sessies toch boordevol toekomstgerichte inzichten en een duidelijke visie op de strategie van het product. Tim Koster geeft je in zijn blog een update.

 

What the new BW4/HANA update tells us over the future of SAP Datawarehousing

Onlangs is BW/4HANA 2023 uitgebracht. Geen groot release-moment, maar een klein PDF-bestand met de wijzigingen die in de versie 2023 van BW/4HANA zijn aangebracht. In deze blog neemt Tim je mee door het release-PDF en geeft hij inzicht in wat deze release betekent voor de toekomstige strategie van SAP voor datawarehousing.

Unlocking Advanced Planning Capabilities in SAP Analytics Cloud: a Deep Dive into Scripting for Customized Sales Promotion Processes

SAP Analytics Cloud (SAC) Planning biedt standaard bouwstenen zoals gegevensacties, toewijzingen en multi-acties voor operationele behoeften. Toch is scripting met API’s voor ingewikkelde planningsprocessen een krachtige oplossing of verbetering. In wezen stelt scripting bedrijven in staat hun planning aan te passen zonder directe tussenkomst van IT.

Joost Hinderink legt in zijn blog stap voor stap uit hoe je zo’n script kan maken.

De Nederlandse BI Podcast

Tim, Ronald en Xavier hebben een paar te gekke podcasts in elkaar gedraaid:

·       TechEd 2023 is a wrap! Wat is nieuw in SAP land?

·        What is new in the Interdobs BW Bridge Optimizer?

·        Some options to debug your SAC scripts

Beluister deze en nog meer podcasts.

Leon Huijsmans