Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Wij zijn trots op onze samenwerking met AkzoNobel

In nauwe samenwerking met Interdobs en SAP heeft AkzoNobel haar BW omgevingen van Decorative Paints (DP) en Head Quarters (HQ) succesvol gemigreerd naar HANA. Het project werd binnen tijd en budget opgeleverd en is een belangrijke stap in de realisatie van de ‘BI Visie & Strategie’ van AkzoNobel. AkzoNobel heeft vier grote SAP data warehouses en meerdere kleine omgevingen op andere technologieën. De komende 3-5 jaar zullen deze omgevingen geconsolideerd en vereenvoudigd worden. De migratie naar BW-HANA was een eerste stap in deze consolidatie waarbij de doelstelling is om te komen tot betrouwbare, accurate en tijdige informatie waarmee op alle niveaus binnen AkzoNobel betere beslissingen genomen kunnen worden. Natuurlijk moet dit alles tegen acceptabele kosten en moet de TCO omlaag.

Vanuit het BI Leadership team van AkzoNobel is onder begeleiding van Interdobs een visie en strategie voor Business Intelligence gedefinieerd. Een belangrijk onderdeel van de visie en strategie was het vernieuwen van SAP BW omgevingen door middel van een migratie naar SAP HANA. Interdobs heeft samen met AkzoNobelen haar partners 2 SAP BW omgevingen binnen tijd en budget gemigreerd naar SAP HANA. Naast de database migratie werden beide BW omgevingen ook direct geupgrade naar BW 7.4 en vond er parallel ook een datacenter migratie plaats.