Onze klanten

THERE IS NO SUBSTITUTE FOR EXPERIENCE

Drinkwater niet vanzelfsprekend

De samenwerking tussen Interdobs en het Vitens team was heel erg goed. Projectleiding en inhoudelijke expertise werden door hen ingevuld en de flexibiliteit van Interdobs is heel groot. Interdobs was in staat om mee te ademen met het tempo van Vitens maar wel continue progressie te blijven boeken voor het project. Met het Water Prognose Dashboard als fantastisch eindresultaat.

Wido van der Lei
Manager ICT Architectuur & Beleid
Lees meer
Cycas Hospitality

Taking hospitality to the next level

It’s been a great experience to work with Interdobs. I’ve rarely had a consulting partner that understood the business so well. From the beginning those guys understood exactly what we needed and could make the translation to the technology. It was an excellent experience! I’m very impressed with the team and hopefully we can work together much more in the future.

Peter Habelitz
Chief Financial Officer
Lees meer

HANA optimalisatie

In nauwe samenwerking met Interdobs en SAP heeft AkzoNobel haar BW omgevingen van Decorative Paints (DP) en Head Quarters (HQ) succesvol gemigreerd naar HANA. Het project werd binnen tijd en budget opgeleverd en is een belangrijke stap in de realisatie van de ‘BI Visie & Strategie’. AkzoNobel heeft vier grote SAP data warehouses en meerdere andere kleine omgevingen.

Jaap van Zomeren
Manager Business Intelligence
Lees meer

HANA optimalisatie

Interdobs heeft ons geholpen om de performance en stabiliteit van onze HANA omgeving te optimaliseren. Wij zijn gemigreerd naar een ‘BW op HANA’ landschap met als doel de verschillende data warehouses te integreren, legacy te rationaliseren en BI self-service beschikbaar te stellen.

Robin Hidding
Manager BICC
Lees meer

Digital Transformation

Het team van Interdobs heeft een cruciale rol gespeeld in onze Digital Transformation. Als adviseur bij het bepalen van de oplossing en ook tijdens het uniformiseren en automatiseren van ons BI-landschap. De samenwerking geeft veel energie en wij leren ontzettend veel van Interdobs. De relatie voelt echt als een team/samenwerking.

Dewi Renes-Lans
Manager Insights
Lees meer

SAP BusinessObjects Design Studio

RET heeft samen met Interdobs de toegevoegde waarde en mogelijkheden verkend van de nieuwste SAP BusinessObjects front-end producten waaronder SAP BusinessObjects Design Studio: “Eindelijk een tool waarmee we heel snel en geïntegreerd mobiele dashboards kunnen neerzetten!”

Onno Donkervoort
ICT Manager
Lees meer

Upgrade SAP BW

Interdobs heeft ons verrast! Wij hadden een SAP BW systeem dat al enkele jaren geen upgrade of patches had gehad omdat het systeem relatief weinig werd gebruikt. Aangezien er een grotere behoefte kwam aan stuurinformatie en tevens de wens bestond om dit met een moderne look en feel te gaan ontsluiten, hebben wij Interdobs benaderd om het systeem te upgraden naar de nieuwste versie.

Wilfert van Veldhoven
Manager Finance & Control – Sensus (Royal Cosun)
Lees meer

Implementatie SAP BI

De wens voor uniforme vastlegging en rapportage waren voor BAM Infra NL de hoofdzakelijke reden om over te stappen op SAP Business Intelligence. Dankzij deze overstap kunnen controllers de vele data nu een stuk efficiënter verwerken met onder meer kwalitatief betere rapportages als resultaat.

Willem van Stam
Interim controller/ Finance manager
Lees meer