Onze klanten

THERE IS NO SUBSTITUTE FOR EXPERIENCE

HANA optimalisatie

Interdobs heeft ons geholpen om de performance en stabiliteit van onze HANA omgeving te optimaliseren. Wij zijn gemigreerd naar een ‘BW op HANA’ landschap met als doel de verschillende data warehouses te integreren, legacy te rationaliseren en BI self-service beschikbaar te stellen.

Robin Hidding
Manager BICC
Lees meer

SAP BusinessObjects Design Studio

RET heeft samen met Interdobs de toegevoegde waarde en mogelijkheden verkend van de nieuwste SAP BusinessObjects front-end producten waaronder SAP BusinessObjects Design Studio: “Eindelijk een tool waarmee we heel snel en geïntegreerd mobiele dashboards kunnen neerzetten!”

Onno Donkervoort
ICT Manager
Lees meer

Implementatie SAP Business Intelligence

De wens voor uniforme vastlegging en rapportage waren voor BAM Infra NL de hoofdzakelijke reden om over te stappen op SAP Business Intelligence. Dankzij deze overstap kunnen controllers de vele data nu een stuk efficiënter verwerken met onder meer kwalitatief betere rapportages als resultaat.

Willem van Stam
Interim controller/ Finance manager
Lees meer

HANA optimalisatie

In nauwe samenwerking met Interdobs en SAP heeft AkzoNobel haar BW omgevingen van Decorative Paints (DP) en Head Quarters (HQ) succesvol gemigreerd naar HANA. Het project werd binnen tijd en budget opgeleverd en is een belangrijke stap in de realisatie van de ‘BI Visie & Strategie’. AkzoNobel heeft vier grote SAP data warehouses en meerdere andere kleine omgevingen.

Jaap van Zomeren
Manager Business Intelligence
Lees meer

Upgrade SAP BW

Interdobs heeft ons verrast! Wij hadden een SAP BW systeem die al enkele jaren geen upgrade of patches had gehad omdat het systeem relatief weinig werd gebruikt. Aangezien er een grotere behoefte kwam aan stuurinformatie en tevens de wens bestond om dit met een moderne look en feel te gaan ontsluiten, hebben wij Interdobs benaderd om het systeem te upgraden naar de nieuwste versie.

Wilfert van Veldhoven
Manager Finance & Control – Sensus (Royal Cosun)
Lees meer

Digital Transformation

Het team van Interdobs heeft een cruciale rol gespeeld in onze Digital Transformation. Allereerst als adviseur bij het bepalen van de oplossingsrichting, daarna ook tijdens het daadwerkelijk uniformiseren en automatiseren van ons verspreide BI-landschap. De samenwerking geeft veel energie en als Louwman leren we ontzettend veel van Interdobs. De relatie met Interdobs voelt echt als een team/samenwerking.

Dewi Renes-Lans
Manager Insights
Lees meer