Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

De wens voor uniforme vastlegging en rapportage waren voor BAM Infra NL reden om over te stappen op SAP Business Intelligence. Dankzij deze overstap kunnen controllers de vele data nu efficiënter verwerken met onder meer kwalitatief betere rapportages als resultaat. Interdobs heeft…

Willem van Stam
Interim controller/ Finance manager

In nauwe samenwerking met Interdobs en SAP heeft AkzoNobel haar BW omgevingen van Decorative Paints (DP) en Head Quarters (HQ) succesvol gemigreerd naar HANA. Het project werd binnen tijd en budget opgeleverd en is een belangrijke stap in de realisatie van de…

Jaap van Zomeren
Manager Business Intelligence

Een belangrijke uitdaging voor Interdobs was om van de niet-harmoniseerde data, die wij hebben aangeleverd, geharmoniseerde data te maken. Alleen al het vertalen van data naar informatie is een vak apart. De kwaliteit van het proof of concepts die Interdobs geleverd heeft…

Guy de Bruyne
Projectmanager - DSM

Interdobs heeft voor ons een klant specifieke training verzorgd op het gebied van SAP BusinessObjects Design Studio en Analysis for Office. Tijdens de training werd de structuur van de tools helder uitgelegd en kregen we voldoende ruimte voor oefeningen in het systeem….

Celia Taia Boneco
Director Corporate Control

Interdobs heeft ons geholpen om de performance en stabiliteit van onze HANA omgeving te optimaliseren. Wij zijn gemigreerd naar een ‘BW op HANA’ landschap met als doel de verschillende datawarehouses te integreren, legacy te rationaliseren en BI self-service beschikbaar te stellen. Deze…

Robin Hidding
Manager BICC

RET heeft samen met Interdobs de toegevoegde waarde en mogelijkheden verkend van de nieuwste SAP BusinessObjects front-end producten waaronder SAP BusinessObjects Design Studio: “Eindelijk een tool waarmee we heel snel en geïntegreerd mobiele dashboards kunnen neerzetten!

Onno Donkervoort
ICT Manager

Samen met Interdobs hebben we in korte tijd een SAP Fiori proof of concept gerealiseerd. Hiermee heeft Interdobs laten zien dat het SAP Purchase Approval proces in korte tijd mobiel te maken is met een zeer gebruiksvriendelijke en mooie user interface (UI)….

Geert Bouman
CIO

Interdobs heeft ons verrast! Wij hadden een SAP BW systeem die al enkele jaren geen upgrade of patches had gehad omdat het systeem relatief weinig werd gebruikt. Aangezien er een grotere behoefte kwam aan stuurinformatie en tevens de wens bestond om dit…

Wilfert van Veldhoven
Manager Finance & Control - Sensus (Royal Cosun)

Onze managementrapportages worden bedrijfsbreed toegepast. Van sales en logistiek tot human resources en financieel. Dat gebeurde tot voor kort geleden zeer inefficiënt. De verschillende afdelingen hanteerden hun eigen lijsten en rapportages. Dat kostte veel tijd en cijfers bleken niet altijd te kloppen….

Joris van de Voort
Information Manager

Interdobs heeft een sleutelrol gespeeld in het optimaliseren van de financiële verslaglegging van onze assets. Cruciale succesfactor in dit traject was de inzet van BusinessObjects Data Services als voorportaal voor de SAP Insurance Analyzer.

Ruud van Rijn
BI Project Manager, Achmea