Werken bij Interdobs

JOIN THE PACK

Onze organisatie bestaat uit circa 30 betrokken, ervaren, positief ingestelde, leuke, sportieve en gemotiveerde consultants. Onze standplaats is Den Bosch, naast SAP Nederland. In Den Bosch vinden o.a. de teammeetings, voetbaltafel- en autoracewedstrijden plaats. Onze klanten zitten verspreid door Nederland. De interne cultuur kenmerkt zich door een mentaliteit van “aanpakken” met de kracht om vooruit te denken en kansen te zien. Het is onze missie om waardevolle SAP Business Intelligence oplossingen te creëren voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor intensieve samenwerking, een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Aan ontwikkelingsmogelijkheden bieden we ruim baan. Dat geldt voor de oplossingen die we onze klanten bieden, maar ook voor de verdere ontplooiing van onze consultants.

Vacature

Leergierige SAP BI front-end consultant 

Ter uitbreiding van ons hechte team, zoeken we een medior of senior SAP BI front-end consultant, die zijn of haar sporen als consultant ruimschoots verdiend heeft en graag kennis deelt. In deze rol kun je als consultant o.a. worden ingezet als adviseur, implementatie specialist of technisch specialist op projectbasis of binnen een klantteam.

Meer lezen

Vacature

Energieke SAP BI back-end consultant

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team, zoeken we een medior of senior SAP BI back-end consultant, die zijn of haar sporen als consultant ruimschoots verdiend heeft. Je volgt nauwgezet alle markt- en productontwikkelingen binnen het SAP BI vakgebied, je bouwt mee aan proposities en deelt je kennis met het team.

Meer lezen