Werken bij Interdobs

Wij zijn gepassioneerd, boeken snel resultaat en geloven in vakmanschap. Kom je ons versterken?

Dit is wie wij zijn

Onze jonge organisatie bestaat uit ca. 25 betrokken, ervaren, positief ingestelde, leuke, sportieve en gemotiveerde consultants. Onze standplaats is Den Bosch, naast SAP Nederland. In Den Bosch vinden o.a. de teammeetings, voetbaltafel- en autoracewedstrijden plaats. Onze klanten zitten verspreid door Nederland. De interne cultuur kenmerkt zich door een “doen” mentaliteit, de kracht om vooruit te denken en kansen te zien.

Het is onze missie om waardevolle SAP Business Intelligence oplossingen te creëren voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor intensieve samenwerking, een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Aan ontwikkelingsmogelijkheden bieden we ruim baan. Dat geldt voor de oplossingen die we onze klanten bieden, maar ook voor de verdere ontplooiing van onze consultants.

Vacatures

Innoverende SAP HANA Consultant (32-40 uur)

In aanvulling op alle interessante ontwikkelingen binnen het BI spectrum, zoeken wij voor ons gepassioneerde team een HANA consultant. In deze nieuwe rol, word je ingezet als adviseur en vakexpert, voor zowel onze klanten als voor kennisoverdracht aan je directe collega’s. Je wordt ingezet op bestaande projecten of je bent de (mede-) verantwoordelijke projectmanager. Je volgt nauwgezet alle markt- en product ontwikkelingen binnen het HANA vakgebied en je helpt in grote lijnen mee met relevante HANA innovaties. SAP is onze bestaande BI basis en jij brengt ons kennis van aanvullende BI tools vanuit waar HANA data kan ontsluiten.

Bekijk complete vacature

Doorgewinterde Senior SAP BI Consultant (32-40 uur)

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team, zoeken we een ervaren SAP BI/BW/BO consultant, die zijn of haar sporen als consultant ruimschoots verdiend heeft en zijn kennis graag deelt. In deze rol kun je als consultant o.a. worden ingezet als adviseur, coach, trainer, teamleider, architect of pre-sales consultant. Waar en hoe je ingezet wordt, is mede afhankelijk van waar jouw sterke punten liggen en waar jij voor jezelf ontwikkelingen ziet. Kortom, een dynamische rol op voor jou bekend terrein, bij een gezonde, gemotiveerde en groeiende organisatie waar wij van jou willen leren en waar jij ook nog kunt groeien. (de functie lijkt veel op onze medior vacature, waarbij het verschil zit in de hoeveelheid ervaring die je hebt).

Bekijk complete vacature

Leergierige Medior SAP BI Consultant (32-40 uur)

Ter uitbreiding van ons hechte team, zoeken we een SAP BI/BW/BO consultant, die zijn of haar sporen als consultant ruimschoots verdiend heeft en zijn kennis graag deelt. In deze rol kun je als consultant o.a. worden ingezet als adviseur, implementatie specialist  of technisch specialist op projectbasis of binnen een klantteam. Waar en hoe je ingezet wordt, is mede afhankelijk van waar jouw sterke punten liggen en waar jij voor jezelf ontwikkelingen ziet. Kortom, een dynamische rol op voor jou bekend terrein, bij een gezonde, gemotiveerde en groeiende organisatie waar ervaren collega’s jou graag helpen om je nog verder te ontwikkelen. (de functie lijkt veel op onze senior vacature, waarbij het verschil zit in de hoeveelheid ervaring die je hebt).

Bekijk complete vacature