Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Wij zijn trots op onze samenwerking met PostNL

Interdobs heeft ons geholpen om de performance en stabiliteit van onze HANA omgeving te optimaliseren. Wij zijn gemigreerd naar een ‘BW op HANA’ landschap met als doel de verschillende datawarehouses te integreren, legacy te rationaliseren en BI self-service beschikbaar te stellen. Deze doelen zijn met succes gerealiseerd maar helaas werden we geconfronteerd met performance issues en instabiliteit van de HANA omgeving. Met behulp van de PMO scan van Interdobs hebben wij in enkele dagen grotendeels inzicht gekregen in de onderliggende issues en de bijbehorende adviezen waarmee we de onderliggende issues waar mogelijk konden oplossen. De PMO scan verschafte ons ook waardevolle adviezen over de wijze waarop wij onze HANA omgeving verder konden finetunen om meer rendement te halen op het vlak van performance en ontwikkeltijd. Op basis van deze resultaten zullen wij in de toekomst vaker gebruik maken van de PMO scan zodat we de zekerheid hebben dat we onze HANA mogelijkheden maximaal uit nutten.