Over ons

WE VALUE LONG TERM RELATIONSHIPS

Interdobs bestaat sinds 2005 en heeft zich ontwikkeld tot de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de on-premise en de cloud producten van SAP voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA.

Our people deliver IT and Business Value

Icon core value - Kwaliteit 2

Kwaliteit

Diepgaande kennis van zaken en kwaliteit van eerste gesprek tot nazorg. Dit geldt voor onze technische oplevering, én menselijk maatwerk. Als je deze instelling deelt geeft Interdobs je graag de ruimte om je hierop te ontwikkelen.

Icon core value - Vakmanschap 2

Vakmanschap

Op basis van intelligentie, kennis en ervaring leveren wij producten en diensten die vandaag excelleren, en morgen renderen. Dat komt neer op het bijhouden van je kennis, leren van collega’s en coaching door ervaren mentoren.

Icon core value - Nuchter 2

Nuchter

Snel tot de kern komen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, betrouwbaar leveren zonder poespas, en toegankelijk zijn op de werkvloer. Je oogst wat je zaait. We vertellen altijd het eerlijke verhaal, naar elkaar en naar klanten.

Icon core value - Zorgzaam 2

Zorgzaam

Naar onze mensen, klanten en partners. En naar de diensten en producten die we leveren. Wij leveren, zijn betrouwbaar, maar ook realistisch. De menselijke maat in het ondernemerschap, en elkaar helpen waar nodig. Daar staan we voor bij Interdobs.

Partners

quinso-partner-logo

Quinso, Quality in Solutions richt zich als SAP partner voornamelijk op bedrijven binnen de productie- en groothandelsbranche. Met een team van zeer ervaren SAP consultants met jarenlange ervaring en branche specifieke proceskennis. Door dit te combineren met SAP kennis in de breedste zin van het woord is Quinso in staat hoogwaardige consultancy te bieden.

sap-partner-logo

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als ook internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen.

datavard-partner-logo

Interdobs is regional Partner van Datavard. Met het software portfolio van Datavard en de expertise van Interdobs kunnen we u helpen uw SAP (BI) landschap slimmer en beter te benutten! Met als resultaat: lagere TCO en besparing van de tijd van u en uw mensen. Hierdoor kunt u zich focussen op uw core business.

Superp_logo_def vs2

SUPERP heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van relevante, krachtige bedrijfsoplossingen op basis van SAP. Dat doen zij al meer dan 20 jaar met zeer ervaren consultants. Met inzicht, kennis en mentaliteit pakken ze complexe SAP-vraagstukken aan en lossen deze op.

We praten graag ongedwongen over het mooie vakgebied van SAP Business Intelligence. Daarbij schromen we niet om onze ongezouten mening te geven, we zijn eerlijk en we hopen dat we een verlichting zijn tijdens jullie rit op weg naar je BI klus.

Graag in gesprek over wat Interdobs voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op