Over ons

Over Interdobs

Interdobs is de toonaangevende SAP dienstverlener op gebied van Business Intelligence in Nederland. We bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA. We leveren onze SAP BI diensten in diverse sectoren bij bedrijven variërend van multi-nationals tot MKB. Altijd streven we hierbij naar een lange termijn relatie en borgen we de kwaliteit van onze dienstverlening.

Lees meer

Medewerkers

In alles wat wij doen kiezen we bewust voor een persoonlijke benadering met oprechte betrokkenheid. Het vakmanschap van onze consultants gecombineerd met de juiste aanpak en mentaliteit maken hierbij het verschil.

Lees meer

Onze klanten

Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten klanten zoals bijvoorbeeld Stedin, Rabobank, Loders Croklaan, Vencomatic, BAM, AkzoNobel, het HagaZiekenhuis Philips, ASML, en de RET.

Lees meer

Onze partners

Interdobs is SAP Silver Service partner, SAP Recognized Expertise Partner in Business Intelligence, Dataware Housing en SAP HANA, en werkt in die hoedanigheid nauw samen met SAP Nederland. Daarnaast hebben we een intensief partnership met DataVard.

Lees meer