Werken bij Interdobs

JOIN THE PACK

Onze organisatie bestaat uit circa 30 betrokken, ervaren, positief ingestelde, leuke, sportieve en gemotiveerde consultants. Onze standplaats is Den Bosch, naast SAP Nederland. In Den Bosch vinden o.a. de teammeetings, voetbaltafel- en autoracewedstrijden plaats. Onze klanten zitten verspreid door Nederland. De interne cultuur kenmerkt zich door een “doen” mentaliteit, de kracht om vooruit te denken en kansen te zien. Het is onze missie om waardevolle SAP Business Intelligence oplossingen te creëren voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor intensieve samenwerking, een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Aan ontwikkelingsmogelijkheden bieden we ruim baan. Dat geldt voor de oplossingen die we onze klanten bieden, maar ook voor de verdere ontplooiing van onze consultants.

Vacature

Leergierige Medior SAP BI consultant (32-40 uur)

Ter uitbreiding van ons hechte team, zoeken we een SAP BI/BW/BO consultant, die zijn of haar sporen als consultant ruimschoots verdiend heeft en zijn kennis graag deelt. In deze rol kun je als consultant o.a. worden ingezet als adviseur, implementatie specialist of technisch specialist op projectbasis of binnen een klantteam.

Meer lezen

Vacature

Doorgewinterde Senior SAP BI consultant (32-40 uur)

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team, zoeken we een ervaren SAP BI/BW/BO consultant, die zijn of haar sporen als consultant ruimschoots verdiend heeft en zijn kennis graag deelt. In deze rol kun je als consultant o.a. worden ingezet als als adviseur, coach, trainer, teamleider, architect of pre-sales consultant.

Meer lezen

Vacature

Innoverende SAP HANA consultant (32-40 uur)

In aanvulling op alle interessante ontwikkelingen binnen het BI spectrum, zoeken wij voor ons gepassioneerde team een HANA consultant. In deze nieuwe rol wordt je ingezet als adviseur en vakexpert, voor zowel onze klanten als voor kennisoverdracht aan je directe collega’s. Je wordt ingezet op bestaande projecten of je bent de (mede-) verantwoordelijke projectmanager.

Meer lezen