Data Warehouse Edge

Data Warehouse Edge

Op basis van je eigen KPI’s de juiste beslissingen en acties nemen om je organisatie efficiënter en productiever te maken? Met behulp van Data Warehouse Edge, gebaseerd op het SAP Business Technology Platform, kan dat.   

 

Werk jij met SAP S/4HANA en mis je gegevens die je nodig hebt om snel besluiten en acties te nemen om je organisatie efficiënter en productiever te maken? Wil je een oplossing waarmee je gegevens uit SAP S/4HANA en andere externe bronnen, zoals Excel, in één dashboard kunt weergeven?

 

Data Warehouse Edge helpt je bij het verbeteren van besluitvorming op het gebied van financiën, handel en operaties, door real-time zichtbaarheid van gegevens via op maat gemaakte dashboards uit SAP Analytics Cloud.

 

 

Voordelen Data Warehouse Edge

  • Eigen dashboards samenstellen, waardoor belangrijke KPI’s, zoals quick en current ratio’s, werkkapitaal, operationele cashflow, EBITDA, Return on Equity en meer, in één enkel dashboard zichtbaar zijn.
  • In één oogopslag inzicht in de financiële situatie van je organisatie
  • Ontdek trends en doe voorspellingen op basis van real-time gegevens van productie-, financiële en logistieke afdelingen.
  • Verdiep je vanuit high-level KPI’s in onderliggende gegevens in Excel via de Analysis for Office plug-in.
  • Geen gedoe meer met meerdere datasets die tegelijkertijd door de organisatie zweven.
  • Zeer betaalbaar. Het is tot 50% goedkoper dan de prijzen van bestaande data warehouses.

 

Til je data en organisatie vandaag nog naar het volgende niveau met Data Warehouse Edge. Vraag nu een live demo van Quinso en Interdobs aan.

 

Yanmar Marine International: ‘Het unieke aan Data Warehouse Edge is dat de dashboards volledig gebaseerd zijn op onze eigen KPI’s met gecombineerde data uit SAP S/4HANA en Excel.’ 

 

 

Leon Huijsmans