Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Hybrid Analytics Kennisevent

SAP is afgelopen weken met groot nieuws naar buiten gekomen over hun SAP Analytics strategie. Kort samengevat zal SAP Analytics Cloud per direct de primaire oplossing zijn voor data discovery. De directe consequentie van deze strategiewijziging is dat de focus direct verlegd wordt naar SAP Analytics Cloud. Naast data discovery kan je ook gebruik maken van Business Intelligence, Planning en Predictive in de Cloud. Zoals ook in de andere SAP productcategorieën duidelijk begint te worden: SAP gaat all-in voor de Cloud!

 

Met deze strategische koerswijziging is het des te belangrijker als klant om de juiste keuzes te maken in de SAP Analytics roadmap voor de komende jaren. SAP adviseert klanten om hun roadmap te ijken via de nieuwe Hybrid Solution strategie, wat een mix is van on-premise en Cloud Analytics oplossingen. Hierin zal de SAP Analytics Hub een belangrijke positie in gaan nemen als overall BI portaal voor eindgebruikers. De exacte Analytics roadmap is en blijft uiteraard afhankelijk van je eigen specifieke situatie.

 

Om je als Interdobs relatie volledig bij te praten over deze allerlaatste ontwikkelingen op SAP Analytics Cloud en Lumira 2.1 gebied, organiseren wij samen met SAP Nederland op dinsdag 27 maart het Hybrid Analytics kennisevent. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd op het SAP Nederland kantoor te ’s-Hertogenbosch. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan dit event.

 

Praktisch

Datum Dinsdag 27 maart 2018
Locatie SAP Nederland, Amerikastraat 10, 5232 BE ‘s-Hertogenbosch
Tijdstip 12:00 – 17:30 uur
Toegang Gratis
Aanmelden Aanmelden kan tot 22 maart via onderstaande button

 

Programma

12:00 – 12:30 Walk in with lunch
12:30 – 13:15 Welcome and introduction
13:15 – 14:00 Vision and roadmap SAP Analytics portfolio
14:00 – 14:45 Hybrid Analytics use cases, scenario’s and solutions
14:45 – 15:05 SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide – SAP Press Book
15:05 – 15:20 Break
15:20 – 15:50 Demo SAP Analytics Cloud
15:50 – 16:10 Demo SAP Analytics Hub
16:10 – 16:50 Philips: customer story
16:50 – 17:30 Meet the experts and after party