Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

14 maart: SAP Analytics Kennisevent

In navolging van het succesvolle Analytics event van vorig jaar waarin Interdobs en SAP de nieuwe Cloud Analytics strategie van SAP gepresenteerd hebben, wil Interdobs je uitnodigen om de laatste stand van zaken toe te lichten. Naast data discovery en reporting, kun je nu ook gebruik maken van App Design, Roambi, Advanced Predictive Analytics en de Analytics Hub als overall BI portaal.

Daarnaast is planning in Analytics Cloud doorontwikkeld. Dit willen we je laten ervaren door middel van live demo’s. We nemen je graag mee richting de Cloud voor al je Analytics! Met de strategische cloud strategie is het des te belangrijker als klant om de juiste keuzes te maken in je SAP Analytics roadmap voor de komende jaren. De exacte Analytics roadmap is en blijft uiteraard afhankelijk van de klant specifieke situatie. Wij willen je hier graag over informeren. Om jou als relatie volledig bij te praten over de Analytics ontwikkelingen op SAP Analytics Cloud, organiseren we wederom gezamenlijk met SAP Nederland op donderdag 14 maart het SAP Analytics kennisevent 2019. Hiervoor zijn SAP gebruikerorganisaties van harte uitgenodigd. Er zijn geen kosten verbonden aan het event.

Special guest de keynote door SAP Analytics Guru Timo Elliott

Praktisch

Datum: Donderdag 14 maart 2019
Locatie: Carlton President, Floraweg 25 Utrecht
Tijdstip: 12:00 – 18:00 uur
Toegang is gratis
U kunt zich niet meer aanmelden