Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Binnenkort verkrijgbaar: SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide

Groot nieuws, want ik ben erg blij om ons nieuwste SAP Press boek aan te kondigen: SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide. Voor dit boek heb ik samengewerkt met mijn Interdobs collega Martijn van Foeken (@mfoeken), een ervaren SAP BusinessObjects specialist met meer dan 10 jaar hands-on ervaring.

 

De grote SAP Lumira 2 release van afgelopen zomer bracht zoveel veranderingen en zoveel nieuwe opties aan de toolset dat we besloten hebben het bestaande boek “Getting Started with SAP Lumira” uit 2015 (gebaseerd op SAP Lumira 1.18) niet te updaten, maar om helemaal opnieuw te beginnen. Ons boek zal ook de recente SAP Lumira 2.1 update bevatten. In de weken voorafgaand aan de releasedatum zal ik meer informatie geven over de exacte inhoud en wat u van dit boek kunt verwachten.

 

Het boek zal waarschijnlijk tegen het einde van dit kwartaal beschikbaar zijn bij SAPPress.com en Amazon, in ebooks, gedrukte en gebundelde edities.

 

 

SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide

475 pagina’s, 2018

E-book formaten: EPUB, MOBI, PDF, online

ISBN 978-1-4932-1613-0

 

Bent u op zoek naar een betere benadering van datavisualisatie? Ontdek welke hulpmiddelen de SAP Lumira, discovery editie u geeft om interactieve grafieken en infographs te maken! Begin door uw data offline of live te verzamelen en verken de beschikbare data manipulatie. Maak vervolgens diagrammen, van heatmaps en spreidingsdiagrammen tot bubbeldiagrammen en geografische kaarten. Exporteer uw gegevens, integreer met SAP BusinessObjects BI en bekijk uw mobiele opties om het maximale uit de SAP Lumira, discovery editie te halen!

  • Get up to speed met SAP Lumira, discovery edition
  • Leer data te modelleren en interactieve visualisaties te maken
  • Exporteer en deel visualisaties en verhalen voor samenwerking

 

In dit boek leer je over:

 

Ermee beginnen

Neem uw eerste stappen door SAP Lumira te installeren en configureren; loop vervolgens door de nieuwe gebruikersinterface van SAP Lumira, discovery edition en ontdek wat er nodig is om uw eerste story te maken.

 

Gegevens en grafieken

Leer hoe u uw data kunt verzamelen, analyseren en manipuleren voor story’s. Maak kennis met de alledaagse gegevensvisualisatie met stapsgewijze instructies voor het maken, filteren, formatteren en koppelen van gegevenssets.

 

Delen

Deel uw visualisaties met de wereld! Verken uw opties voor het exporteren van data via SAP BusinessObjects BI, rechtstreeks of naar een mobiel apparaat.