Binnenkort verkrijgbaar: SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide

Binnenkort verkrijgbaar: SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide

Groot nieuws, want ik ben erg blij om ons nieuwste SAP Press boek aan te kondigen: SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide. Voor dit boek heb ik samengewerkt met mijn Interdobs collega Martijn van Foeken (@mfoeken), een ervaren SAP BusinessObjects specialist met meer dan 10 jaar hands-on ervaring.

 

De grote SAP Lumira 2 release van afgelopen zomer bracht zoveel veranderingen en zoveel nieuwe opties aan de toolset dat we besloten hebben het bestaande boek “Getting Started with SAP Lumira” uit 2015 (gebaseerd op SAP Lumira 1.18) niet te updaten, maar om helemaal opnieuw te beginnen. Ons boek zal ook de recente SAP Lumira 2.1 update bevatten. In de weken voorafgaand aan de releasedatum zal ik meer informatie geven over de exacte inhoud en wat u van dit boek kunt verwachten.

 

Het boek zal waarschijnlijk tegen het einde van dit kwartaal beschikbaar zijn bij SAPPress.com en Amazon, in ebooks, gedrukte en gebundelde edities.

 

 

SAP Lumira, Discovery Edition – The Comprehensive Guide

475 pagina’s, 2018

E-book formaten: EPUB, MOBI, PDF, online

ISBN 978-1-4932-1613-0

 

Bent u op zoek naar een betere benadering van datavisualisatie? Ontdek welke hulpmiddelen de SAP Lumira, discovery editie u geeft om interactieve grafieken en infographs te maken! Begin door uw data offline of live te verzamelen en verken de beschikbare data manipulatie. Maak vervolgens diagrammen, van heatmaps en spreidingsdiagrammen tot bubbeldiagrammen en geografische kaarten. Exporteer uw gegevens, integreer met SAP BusinessObjects BI en bekijk uw mobiele opties om het maximale uit de SAP Lumira, discovery editie te halen!

  • Get up to speed met SAP Lumira, discovery edition
  • Leer data te modelleren en interactieve visualisaties te maken
  • Exporteer en deel visualisaties en verhalen voor samenwerking

 

In dit boek leer je over:

 

Ermee beginnen

Neem uw eerste stappen door SAP Lumira te installeren en configureren; loop vervolgens door de nieuwe gebruikersinterface van SAP Lumira, discovery edition en ontdek wat er nodig is om uw eerste story te maken.

 

Gegevens en grafieken

Leer hoe u uw data kunt verzamelen, analyseren en manipuleren voor story’s. Maak kennis met de alledaagse gegevensvisualisatie met stapsgewijze instructies voor het maken, filteren, formatteren en koppelen van gegevenssets.

 

Delen

Deel uw visualisaties met de wereld! Verken uw opties voor het exporteren van data via SAP BusinessObjects BI, rechtstreeks of naar een mobiel apparaat.

Xavier Hacking