Een primeur, SAP Data Warehouse Cloud bij IGM Resins – THE MOVIE

Een primeur, SAP Data Warehouse Cloud bij IGM Resins – THE MOVIE

Deze week (26 mei) vond de VNSG themadag BI plaats. Normaal gesproken is dit een druk bezocht live evenement met een mooie beursvloer, veel sprekers, bezoekers en gave demo’s. Deze editie was helemaal virtueel en daarmee volledig ‘corona proof’.

De grootste primeur tijdens dit evenement kwam van onze collega Ronald Konijnenburg en Paul Dijkmans van IGM. Zij vertelden over de eerste Europese implementatie van SAP Data Warehouse Cloud. Onderstaande video is een ‘must see’ voor iedereen die geïnteresseerd is in de business Intelligence oplossingen van SAP.

IGM Resins is een toeleverancier van verf en inkt producerende bedrijven. Het is een snel groeiend bedrijf van bijna 1000 medewerkers met een leidende positie in de Specialty Chemicals industrie. Het applicatielandschap bij IMG Resins wordt momenteel vernieuwd en SAP Data Warehouse Cloud krijgt daarin een belangrijke plaats.

In de bijgevoegde video van de sessie vertelt Ronald over de positie van Data Warehouse Cloud in het Data Warehousing landschap van SAP. De relatie met SAP Analytics Cloud en andere SAP en non-SAP systemen komt natuurlijk ook aan bod. Verder wordt de use case bij IGM Resins in detail besproken, aangevuld met een demo, de best practices en natuurlijk de lessons learned.

Veel kijkplezier!

Leon Huijsmans