Interdobs in de SAP Store: Maintenance Dashboard for SAP Business Warehouse

Interdobs in de SAP Store: Maintenance Dashboard for SAP Business Warehouse

Vanaf vandaag is Interdobs terug te vinden in de SAP Store met ons eigen beheerdashboard voor SAP BW. Dit dashboard, ontwikkeld in SAP Analytics Cloud, geeft realtime inzicht in dagelijkse activiteiten zoals het monitoren van process chains en het uitvoeren van gebruikersbeheer voor BW4/HANA en BWonHANA systems.

Om jouw SAP BW systemen in ‘goede gezondheid’ te houden is het belangrijk om te weten wat bijvoorbeeld de status is van je dagelijkse proces chains maar ook wat de performance is gedurende een langere periode. In het beheerdashboard kun je dit in één oogopslag zien met behulp van high-level KPI’s, delta’s en kunt u direct inzoomen naar de details. Zo kun je tijdig issues opsporen voordat je klanten hier iets van merken.

Daarnaast is het van belang om helder inzicht te hebben in de gebruikers van jouw BW systemen. Hiervoor heeft Interdobs de ‘User Insights’ toegevoegd. In één overzicht duidelijkheid over het aantal en type gebruikers. Ook wordt gelijk duidelijk waar je winst kunt behalen om het gebruik te promoten of wellicht te besparen op je licentie kosten.

Wil je meer weten over het Interdobs beheerdashboard? Bezoek dan de volgende links en/of neem contact met ons op:

 

Wij vertellen je graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn!

Martijn van Foeken