Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

Bij de introductie van S/4HANA in 2015 was het al duidelijk: S/4HANA brengt ongekende mogelijkheden voor operationele rapportage, maar een goed antwoord hoe deze data historisch op te slaan was er niet. Neem hierin mee de steeds belangrijker wordende vraag voor “Agile Data Warehousing” in combinatie met een veelvoud aan bronnen en “last but not least”, zonder replicatie.

 

 

Het antwoord op deze vragen is BW/4HANA

Zeker de laatste release van BW/4HANA 2.0 is onder de motorkap een wezenlijk ander product dan BW on HANA. De nieuwe release van BW/4HANA is snel, agile en klaar voor de toekomst!

Waarom BW/4HANA?

  • Minder complexiteit in het landschap door minder data verwerking, minder opslag, minder objecten en minder code
  • Openheid door naadloze integratie met systemen zoals S/4HANA, Hadoop en overige cloud en on-premise systemen
  • Naadloze integratie met nieuwe toepassingen zoals SAP Analytics Cloud en SAP Data Hub

De route naar BW/4HANA

Interdobs heeft een duidelijk strategie ontwikkeld voor de migratie naar BW/4HANA. Dit doen wij door middel van een aantal vooraf helder gedefinieerde stappen:

  1. Een analyse van het gebruik van uw huidige BW oplossing met behulp van de Interdobs Readiness Check. Door middel van deze analyse kunnen we de impact van de migratie goed inschatten. U leert welke data objecten vervangen gaan worden, welke add ons ondersteund worden en nog veel meer! Natuurlijk worden de analyses ondersteund met statistieken die het actuele gebruik in uw huidige BW systeem laten zien.
  2. Bepalen van redundante data in uw BW landschap om de migratie zo schoon mogelijk uit te voeren
  3. Een “spot on” sizing inschatting van zowel de HANA database als eventueel ook een NLS archiveringsstrategie. U betaalt hierdoor nooit teveel voor uw HANA omgeving
  4. Het bepalen van de ideale nieuwe BI architectuur met behulp van onze Architectuur optimalisatie methodiek. U kunt hierbij denken aan minder lagen in het data warehouse, HANA AMDP geoptimaliseerde transformaties en concreet advies over de nieuwste modelleringstechnieken

Een duidelijk beeld van het beste transitie pad, de voor- en nadelen van de diverse opties en een accurate kosten inschatting!

BEKIJK ONZE BLOGS
Het allerlaatste nieuws lezen over BW/4HANA? Lees verder op onze blog pagina
GA NAAR BLOG
De SAP TechEd conferenties in Las Vegas en Barcelona liggen al weer enkele weken achter ons maar we genieten nog steeds na van ...
Wij zijn trots dat u in groten getale ons event heeft bezocht. Met ruim 85 deelnemers hebben wij uw de laatste ontwikkelingen op ...