Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

SAP Data Warehouse Cloud is een schaalbare oplossing in de cloud die een totaal eigen positie heeft binnen de data warehouse portfolio van SAP. Zie het als een modellering en rapportage omgeving specifiek ge-end op de business gebruiker. Natuurlijk zit er aan de oplossing een “pay per use” model met zelfs de mogelijkheid om bepaalde gebieden tijdelijk in slaap te brengen zodat de kosten ook stoppen, daar is over nagedacht!

De kracht zal van Data Warehouse Cloud zit vooral in de hybrid mogelijkheden. Hergebruik van bestaande HANA en BW modellen is mogelijk en deze kunnen worden verrijkt met uw eigen data uit een bestand of bijvoorbeeld een web service. Als business gebruiker krijgt u de mogelijkheid om data vanuit BW of HANA virtueel te benaderen via het bekende SDI mechanisme. Wilt u de data toch persistent opslaan dan kan dat ook. Met een druk op de knop gaat u van een virtueel naar een persistent model.

Meer actuele informatie is te vinden in onze blogs.