Optimize
Transform
Visualize
Interdobs
Interdobs de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. Wij bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP on-premise en de Cloud producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analytics en HANA.
Optimize
Interdobs is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van de mogelijkheden van de SAP Analytics software en Analytics roadmaps. In onze demo omgevingen experimenteren wij met de nieuwste versies en daardoor kunnen wij uit eerste hand vertellen waar integratie en content aanwezig is en waar nog verder doorontwikkeling benodigd is. Na het samen definiëren van de gewenste stip op de horizon stellen we een pragmatische roadmap op, waardoor de route voorwaarts en eventuele keuzemogelijkheden tussen optimaliseren of vervangen zich zullen openbaren. Interdobs staat voor u klaar!
Transform
Interdobs heeft zich als doel gesteld om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw hele organisatie. Van BI Architectuur tot Analytics, van ruwe data uit uw systemen naar getransformeerde, geharmoniseerde en gevalideerde informatie in het Data Warehouse. SAP Data Warehousing is overigens allang niet meer het klassieke SAP BW van vroeger. Met alle nieuwe mogelijkheden om een agile data warehouse op te zetten, met ruimte voor continue (DevOps) ontwikkelingen, en een keuze voor techniek (BW/4HANA of het HANA SQL Data Warehouse), zijn de mogelijkheden voor uw transformatie eindeloos. Wij bepalen graag samen met u de juiste route!
Visualize
Interdobs realiseert op een methodische wijze de data visualisaties die het juiste verhaal vertellen om de vervolgacties in gang te kunnen zetten. We kijken naar ‘de vraag die achter de vraag’ en maken bij de realisatie gebruik van markt standaarden als HICHERT®SUCCESS en Stephen Few.
OPTIMIZE
TRANSFORM
VISUALIZE

SAP BusinessObjects Cloud – webinar replay

De hoeveelheid data waarover organisaties beschikken en kunnen beschikken blijft maar toenemen. Welke tools heeft u nodig om te profiteren van deze goudmijn? Hoe kunt u op een eenvoudige manier profiteren van betrouwbare inzichten en prognoses? En hoe voorkomt u dat u verdwaalt in een doolhof van data en losstaande systemen? Maak kennis met SAP BusinessObjects Cloud , dé nieuwe totaaloplossing voor BI, Predictive Analytics, planning en GRC. Ons webinar over SAP BusinessObjects Cloud gemist op 27 september? Zie hieronder de replay!

Meer weten over SAP BusinessObjects Cloud en wat deze BI Cloud oplossing voor u kan betekenen? Interdobs heeft de beschikking over een eigen SAP BOC systeem waarin we u de plussen en minnen helder kunnen tonen. Neem hiervoor contact op met Rob Huisman !